فکر کردن مانند یک دانشمند مطمئنا کمک می کند.
“پنپزی 100 درصد یک علم است به همین دلیل است که برای من یک جدایی طبیعی از مهندسی بود و همچنین فکر میکنم این یک پلتفرم فوقالعاده برای نشان دادن کاربرد روزمره STEM برای بچهها است.
کره و شکر کلوچه زنجبیلی را خامه میکنیم تا حفرههای کوچکی از هوا در خمیر ایجاد شود که سپس توسط دیاکسید کربن آزاد شده در اثر واکنش بین جوششیرین و اسید استیک موجود در سرکه منبسط میشود و باعث پفکردن کیکها میشود.
پخت به معنای واقعی کلمه بدون شعله ور شدن فرآیندهای علمی امکان پذیر نخواهد بود.
مواد اولیه باکیفیت تنها راه حل هستند.
«همه مدل روپوش پزشکی کلوچه ها یکسان ساخته نمیشوند، بنابراین من را در حال ریختن پودر کاکائو با مارک مواد غذایی در کلوچه های شکلاتیام گیر نمیآورید.
من به شدت معتقدم که استفاده از مواد با کیفیت نیمی از نبرد پخت است.
اگر می توانید نایلون درب مغازه سفر کنید نفوذ لوبیا کارائیب قوی است.
من یک فیلینگ کرم نارگیل/شکلات سفید درست می کنم که طعمی شبیه بستنی نارگیلی خانگی مادرمان دارد.
خواهرم همچنین در نشان دادن چگونگی ترکیب طعمهای گرمسیری مانند آناناس، انبه و تمر هندی تأثیرگذار بود.
باورتان نمیشود میز ناهار خوری تاشو دیجی کالا که سفر به مناطق دیگر و غرق شدن در معماری شهرهای مختلف چقدر ارزشمند است تا لحظاتی را به شما بدهد که به طراحی غذا میریزد.»
- منابع:
- تبلیغات: